Direktlänk till inlägg 29 oktober 2010

Renovering vårt sovrum

Av Camilla - 29 oktober 2010 13:15

Nu har vi kommit till sovrummet. Vi kände att bara sovrummet blir färdigt så kan vi känna oss lugna ifall bebisen kommer.Så här såg det ut innan  

Efter massa slipning och lite spacklande så började vi med att tapetsera.Det är svårt att hitta arbetskläder som passar till den stora magen :)

Nu är det bara Ricks t-shirtar som räcker någorlunda..Färdig tapetserat och Linda städar lite..   Rick börjar lägga golvet


   Rick lägger golvet nästan helt själv, jag är mest med som stöd och försöker vila lite när han är ute och sågar till golvbrädorna. Tyr att jag har en så duktig man :)


   Morfar kommer hit och hjälper oss med listerna. Perfekt med lite expert hjälp!


  

Det första vi gör när rummet är färdigt är att sätta ihop bebisens säng och bädda till den. Vi längtar såå efter vår lill* goding!!


  

Vi köpte garderob och jag satte mig i den och skruvade lite.

   Rick fixade de näst sista listerna, bara utåthörnet som var lite knöligt kvar. De väntar vi på morfar för.


   Linda kommer och hjälper till att sätta ihop garderoberna och ställa upp dem.


   Färdiga och redan fyllda med våra kläder. Mycket skönt med så bra förvaring!!


Jag har inte hittat överkastet ännu, men när jag gjort det (eller bäddat snyggt) blir det bilder på det helt färdigt! :)


Nu har vi börjat med bebisens rum. Rick slipar för fullt och nu ska jag gå ner och göra lunch till oss.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 21 november 2011 19:07

Hej länge sen sist!!    Har fullt upp med att busa och gosa med min lille A :)   Men här kommer min julklappsönskelista:   Ansiktskräm Loreal triple active day protecting moisturising cream Kerastase chroma riche ( rosa flaska med gla...

Av Camilla - 12 december 2010 12:46

Vår Julklappsönskelista:   Camilla Presentkort hos frisör Presentkort på Pappersbiten Enfärgade cardstock papper 30x30 Tjocksockar Ice Age 3 på dvd   Rick Extern hårddisk kompatibel med mac minst 500Gb EA sports active 2.0 till ...

Av Camilla - 6 november 2010 21:04


Nu går jag in i v 40. Gissa om vi längtar efter den lill* där inne i magen!!    Vi försöker hålla oss sysselsatta, eller det är svårt att inte göra nåt här hemma när det finns såå mycket att göra. Jag blir dessutom rastlös efter en kvart...

Av Camilla - 29 oktober 2010 12:49

När vi kommit i ordning med det allra viktigaste började vi lägga golv i hallen. Linda var här och hjälpte oss. Det var superbra för jag har svårt att komma ner till golvet just nu - det är en stor mage i vägen :) Och har jag väl satt mig på golv...

Av Camilla - 26 oktober 2010 21:56

Nu äntligen ska jag försöka mig på att uppdatera här med lite bilder från vår renovering. Linda börjar med att tejpa i vardagsrummet Jag tejar oxå fast i hallen, när kan vi börja på riktigt??       Slipning massor av slipning blev...

Presentation

Omröstning

Vad tycker Du?
 Ja
 Nej
 Kanske
 Vet inte

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Pysselblogg av Millan med Blogkeen
Följ Pysselblogg av Millan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se