Direktlänk till inlägg 11 februari 2010

Vintersol

Av Camilla - 11 februari 2010 11:48

Rick väckte mig idag genom att dra upp persiennerna och säga

-Det är så där fint på träden igen och 14 minus.

Jag tänkte för några veckor sedan att jag skulle gå ut och fota träden när de var helt täckta av is och snö. Det var jätte fint.

Men innan jag tagit mig för att gå ut så hade det tinat bort och jag ångrade mig att jag inte gått ut tidigare.

Idag fick jag en andra chans. Träden var inte lika fyllda av is och snö men det var ändå fint och solen skiner så man blir alldeles glad!!


Men jag klev inte upp när Rick väckte mig utan drog täcket över mig och somnade om när han gick till jobbet.

När jag sedan vaknade klädde jag på mig varmt och krånglade ut med kamera och kryckor. Jag pulsade iväg till baksidan och fotade lite.


Detta är ett av fotona jag tog:


Jag ska lägga in fler när jag redigerat färdigt de andra.


Njut av solen idag, det gör jag!


Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 21 november 2011 19:07

Hej länge sen sist!!    Har fullt upp med att busa och gosa med min lille A :)   Men här kommer min julklappsönskelista:   Ansiktskräm Loreal triple active day protecting moisturising cream Kerastase chroma riche ( rosa flaska med gla...

Av Camilla - 12 december 2010 12:46

Vår Julklappsönskelista:   Camilla Presentkort hos frisör Presentkort på Pappersbiten Enfärgade cardstock papper 30x30 Tjocksockar Ice Age 3 på dvd   Rick Extern hårddisk kompatibel med mac minst 500Gb EA sports active 2.0 till ...

Av Camilla - 6 november 2010 21:04


Nu går jag in i v 40. Gissa om vi längtar efter den lill* där inne i magen!!    Vi försöker hålla oss sysselsatta, eller det är svårt att inte göra nåt här hemma när det finns såå mycket att göra. Jag blir dessutom rastlös efter en kvart...

Av Camilla - 29 oktober 2010 13:15

Nu har vi kommit till sovrummet. Vi kände att bara sovrummet blir färdigt så kan vi känna oss lugna ifall bebisen kommer. Så här såg det ut innan    Efter massa slipning och lite spacklande så började vi med att tapetsera. ...

Av Camilla - 29 oktober 2010 12:49

När vi kommit i ordning med det allra viktigaste började vi lägga golv i hallen. Linda var här och hjälpte oss. Det var superbra för jag har svårt att komma ner till golvet just nu - det är en stor mage i vägen :) Och har jag väl satt mig på golv...

Presentation

Omröstning

Vad tycker Du?
 Ja
 Nej
 Kanske
 Vet inte

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Pysselblogg av Millan med Blogkeen
Följ Pysselblogg av Millan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se