Direktlänk till inlägg 23 februari 2009

Vinterutflykt

Av Camilla - 23 februari 2009 12:44

Här uppe i Härnösand och Sundsvall är det MYCKET snö!!!

Igår var vi på en liten vinterutflykt uppe i skogen hos mamma. Det var jag Rick Linda mamma mormor och morfar.

Vi gick på en stig som var någorlunda upptrampad, rakt in i skogen. Tillslut kom vi upp på som ett berg och såg hela sjön där nere.

Vi gjorde upp en eld och grillade korv och drack varm dryck.

Jätte mysigt var det, fast det blåste rök, var blött och lite kallt. Det snöade massa så man fick snö på korven och i den varma chokladen.

Vi hade skottat sitt platser i den djupa snön och hade med oss liggunderlag.


Jag återkommer med bilder när jag kommer hem och har laddat in dem.

Det var mysigt att gå på vinterutflykt med min familj så som vi gjorde när vi var mindre.


Just nu väntar jag på att få allt rättat av lärarna som är supersega så att jag kan få min efterlängtade examen.

Jag söker jobb fast det finns inga i Alingsås så det blir Göteborg och runtomkring Alingsås. Vi får se vart det blir.

Det ska bli spännande och skönt sen när jag vet vad jag ska göra de närmsta tiden.. Det går ju inte direkt att planera så mycket.

Vi funderar på att ev. tågluffa i Europa i sommar, men vi får se hur det blir. Det skulle vara jätte kul! Åka till Paris, Barcelona, runt lite på spanska kusten och franska riveran...

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 21 november 2011 19:07

Hej länge sen sist!!    Har fullt upp med att busa och gosa med min lille A :)   Men här kommer min julklappsönskelista:   Ansiktskräm Loreal triple active day protecting moisturising cream Kerastase chroma riche ( rosa flaska med gla...

Av Camilla - 12 december 2010 12:46

Vår Julklappsönskelista:   Camilla Presentkort hos frisör Presentkort på Pappersbiten Enfärgade cardstock papper 30x30 Tjocksockar Ice Age 3 på dvd   Rick Extern hårddisk kompatibel med mac minst 500Gb EA sports active 2.0 till ...

Av Camilla - 6 november 2010 21:04


Nu går jag in i v 40. Gissa om vi längtar efter den lill* där inne i magen!!    Vi försöker hålla oss sysselsatta, eller det är svårt att inte göra nåt här hemma när det finns såå mycket att göra. Jag blir dessutom rastlös efter en kvart...

Av Camilla - 29 oktober 2010 13:15

Nu har vi kommit till sovrummet. Vi kände att bara sovrummet blir färdigt så kan vi känna oss lugna ifall bebisen kommer. Så här såg det ut innan    Efter massa slipning och lite spacklande så började vi med att tapetsera. ...

Av Camilla - 29 oktober 2010 12:49

När vi kommit i ordning med det allra viktigaste började vi lägga golv i hallen. Linda var här och hjälpte oss. Det var superbra för jag har svårt att komma ner till golvet just nu - det är en stor mage i vägen :) Och har jag väl satt mig på golv...

Presentation

Omröstning

Vad tycker Du?
 Ja
 Nej
 Kanske
 Vet inte

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Pysselblogg av Millan med Blogkeen
Följ Pysselblogg av Millan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se