Direktlänk till inlägg 18 februari 2009

Min 25-årsdag

Av Camilla - 18 februari 2009 16:21

Hej hej.

På min födelsedag blev jag uppvaktad av min goe man som sjöng och gav mig paket och frukost på sängen.

Sedan bar det iväg till jobbet. Barnen var jätte goa med mig och sjöng för mig flera gånger. Jag introducerade en ny doktorsväska med massa doktorsaker i. Jag var den som var sjuk till slut och hade flera barndoktorer runt mig som skötte om mig såå bra =)


Efter jobbet så åkte vi till Göteborg. Vi var på Ikea och köpte lite saker t.ex fler tallrikar. Vi var på biltema och köpte en scrapväska som egentligen är en verktygsväska till elektriker. Kostar bara 99kr. Köpte dessutom 2 små lådor att ha typ brads och knappar eller nått i botten på väskan. Vi var även på Forex och åt mat på Max i Allum.

Vi tänkte vi skulle gå på bio men det gick inga förns 21 och då blir det lite väl sent... vi var dessutom ganska trötta..

Vi åkte och köpte hårda godisar som bara finns vid kopparmärra, dom är jätte goa!!

Jag och Rick på min födelsedag

Det ringde massa folk hela kvällen och grattade -jätte kul!!!


Min faster ringde även och berättade att min kusin fått en liten flicka på min födelsedag. Grattis!!!!!! Och välkommen till världen lilla tjejen!!!!

Du valde en bra dag att födas på! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 21 november 2011 19:07

Hej länge sen sist!!    Har fullt upp med att busa och gosa med min lille A :)   Men här kommer min julklappsönskelista:   Ansiktskräm Loreal triple active day protecting moisturising cream Kerastase chroma riche ( rosa flaska med gla...

Av Camilla - 12 december 2010 12:46

Vår Julklappsönskelista:   Camilla Presentkort hos frisör Presentkort på Pappersbiten Enfärgade cardstock papper 30x30 Tjocksockar Ice Age 3 på dvd   Rick Extern hårddisk kompatibel med mac minst 500Gb EA sports active 2.0 till ...

Av Camilla - 6 november 2010 21:04


Nu går jag in i v 40. Gissa om vi längtar efter den lill* där inne i magen!!    Vi försöker hålla oss sysselsatta, eller det är svårt att inte göra nåt här hemma när det finns såå mycket att göra. Jag blir dessutom rastlös efter en kvart...

Av Camilla - 29 oktober 2010 13:15

Nu har vi kommit till sovrummet. Vi kände att bara sovrummet blir färdigt så kan vi känna oss lugna ifall bebisen kommer. Så här såg det ut innan    Efter massa slipning och lite spacklande så började vi med att tapetsera. ...

Av Camilla - 29 oktober 2010 12:49

När vi kommit i ordning med det allra viktigaste började vi lägga golv i hallen. Linda var här och hjälpte oss. Det var superbra för jag har svårt att komma ner till golvet just nu - det är en stor mage i vägen :) Och har jag väl satt mig på golv...

Presentation

Omröstning

Vad tycker Du?
 Ja
 Nej
 Kanske
 Vet inte

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Pysselblogg av Millan med Blogkeen
Följ Pysselblogg av Millan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se