Direktlänk till inlägg 8 januari 2009

Kalas den 21 feb

Av Camilla - 8 januari 2009 16:45

Igår bokade vi biljetter tills då vi ska åka hem och ha kalas. 25, 30 och examens kalas blir det.

Vi kom fram till att det inte går att ha ett kalas här för många skulle inte kunna komma eller så skulle det bli väldigt dyrt för dem.

Det blir ju en mindre kostnad om bara vi åker.


Jag vill och hoppas att så många som möjligt kommer!!!!!!!!!!!


Vi hittade en flygbiljett som bara kostade 1240 kr för oss båda Landvetter-Midlanda. Den gick dessutom på kvällen så vi slipper ta ledigt på fredagen.

Vi kollade på tåg först med den billigast biljetten för oss båda kostade 880kr och då var vi tvungna att ta ledigt iaf 3 timmar på fredagen. Då var det inte så svårt val  - självklart ett snabbt flyg!!!


Men hem hittade vi billiga tågbiljetter så då åker vi tåg. Vi åker hem på tisdagen så att vi kan se Timrå möta Frölunda hemma på måndag kväll. Ska bli roligt att se dem tvärtom för en gång skull. Annars är ju det alltid Frölunda som är hemma och timrå borta. Fast Timrå brukar ändå vinna många av gångerna då vi varit där det eller lika.


Längtar tills dess!

Ha det bra.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 21 november 2011 19:07

Hej länge sen sist!!    Har fullt upp med att busa och gosa med min lille A :)   Men här kommer min julklappsönskelista:   Ansiktskräm Loreal triple active day protecting moisturising cream Kerastase chroma riche ( rosa flaska med gla...

Av Camilla - 12 december 2010 12:46

Vår Julklappsönskelista:   Camilla Presentkort hos frisör Presentkort på Pappersbiten Enfärgade cardstock papper 30x30 Tjocksockar Ice Age 3 på dvd   Rick Extern hårddisk kompatibel med mac minst 500Gb EA sports active 2.0 till ...

Av Camilla - 6 november 2010 21:04


Nu går jag in i v 40. Gissa om vi längtar efter den lill* där inne i magen!!    Vi försöker hålla oss sysselsatta, eller det är svårt att inte göra nåt här hemma när det finns såå mycket att göra. Jag blir dessutom rastlös efter en kvart...

Av Camilla - 29 oktober 2010 13:15

Nu har vi kommit till sovrummet. Vi kände att bara sovrummet blir färdigt så kan vi känna oss lugna ifall bebisen kommer. Så här såg det ut innan    Efter massa slipning och lite spacklande så började vi med att tapetsera. ...

Av Camilla - 29 oktober 2010 12:49

När vi kommit i ordning med det allra viktigaste började vi lägga golv i hallen. Linda var här och hjälpte oss. Det var superbra för jag har svårt att komma ner till golvet just nu - det är en stor mage i vägen :) Och har jag väl satt mig på golv...

Presentation

Omröstning

Vad tycker Du?
 Ja
 Nej
 Kanske
 Vet inte

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3
4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Pysselblogg av Millan med Blogkeen
Följ Pysselblogg av Millan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se