Direktlänk till inlägg 22 november 2008

Ville ha glasögon

Av Camilla - 22 november 2008 21:37

En dag för snart 2 år sedan följde jag med Rick när han skulle kolla på nya glasögon. Jag provade lite glasögon oxå för skojs skull.

Jag hittade ett par jätte fina.

 Jag ville ha dem fast jag inte har något fel på synen eller behöver glasögon.

Jag lånade hem dem och provade.

Jag tycker det är en snygg assesoar (hur det nu stavas)

De var ganska dyra bara och att sätta in glas var oxå dyrt så det blidde inget köp.. 

Det är synd att det är så dyrt!! De som har synfel kan ju inte hjälpa det men ändå måste de betala massa pengar för ett par glasögon som de måste ha...

jaja..


god kväll! 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Lena

23 november 2008 14:20

Ja jag vet, glasögon är svindyra!! Var glad för att du slipper ha detta otyg, jag betalade 7000:- för mina senaste! Det borde faktiskt vara om inte gratis så med kraftig rabatt lika som med medisiner! för som du sa så kan man inte rå för att man har synfel, lika lite som att bli sjuk. Men jag måste säga att du passade himmla bra i de bågar du valde ut!!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 21 november 2011 19:07

Hej länge sen sist!!    Har fullt upp med att busa och gosa med min lille A :)   Men här kommer min julklappsönskelista:   Ansiktskräm Loreal triple active day protecting moisturising cream Kerastase chroma riche ( rosa flaska med gla...

Av Camilla - 12 december 2010 12:46

Vår Julklappsönskelista:   Camilla Presentkort hos frisör Presentkort på Pappersbiten Enfärgade cardstock papper 30x30 Tjocksockar Ice Age 3 på dvd   Rick Extern hårddisk kompatibel med mac minst 500Gb EA sports active 2.0 till ...

Av Camilla - 6 november 2010 21:04


Nu går jag in i v 40. Gissa om vi längtar efter den lill* där inne i magen!!    Vi försöker hålla oss sysselsatta, eller det är svårt att inte göra nåt här hemma när det finns såå mycket att göra. Jag blir dessutom rastlös efter en kvart...

Av Camilla - 29 oktober 2010 13:15

Nu har vi kommit till sovrummet. Vi kände att bara sovrummet blir färdigt så kan vi känna oss lugna ifall bebisen kommer. Så här såg det ut innan    Efter massa slipning och lite spacklande så började vi med att tapetsera. ...

Av Camilla - 29 oktober 2010 12:49

När vi kommit i ordning med det allra viktigaste började vi lägga golv i hallen. Linda var här och hjälpte oss. Det var superbra för jag har svårt att komma ner till golvet just nu - det är en stor mage i vägen :) Och har jag väl satt mig på golv...

Presentation

Omröstning

Vad tycker Du?
 Ja
 Nej
 Kanske
 Vet inte

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Pysselblogg av Millan med Blogkeen
Följ Pysselblogg av Millan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se