Direktlänk till inlägg 19 november 2008

Julpyssel

Av Camilla - 19 november 2008 12:06

det blir tyvärr inte så mycket inlaggt här på pyssel just nu.

Jag gör mycket olika pyssel just nu, kort och scrappande och annat men det är ju julkort, julklappar och annat.

Jag kan ju inte visa det här förns de som ska få det har sett det.

Så ni får hålla ut det kommer en hel del framöver.


dessutom har jag ingen extra tid att scrappa något till mig själv just nu. Utan försöker skriva så mycket som möjligt på examensarbetet så jag blir klar med det snart. Det är bara 17 dagar kvar tills jag tänkte vara så klar som möjligt för om 18 dagar åker vi till Arlanda och tidigt nästa morgon åker vi till GAMBIA!!!!

Ska bli såååååååååååååå härligt!!


Ha det bra!!

Kramar 

 
ANNONS
 
Jessica

Jessica

20 november 2008 16:17

Ja visst är det urgulligt med öron, gärna på alla plagg om det går... ;-D

Gambia! Det låter verkligen häftigt! Är väl inte helt fel att åka till värmen så här års... :-)

Ha det gott!

Kram Jessica

http://trebarnsmamman.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 21 november 2011 19:07

Hej länge sen sist!!    Har fullt upp med att busa och gosa med min lille A :)   Men här kommer min julklappsönskelista:   Ansiktskräm Loreal triple active day protecting moisturising cream Kerastase chroma riche ( rosa flaska med gla...

Av Camilla - 12 december 2010 12:46

Vår Julklappsönskelista:   Camilla Presentkort hos frisör Presentkort på Pappersbiten Enfärgade cardstock papper 30x30 Tjocksockar Ice Age 3 på dvd   Rick Extern hårddisk kompatibel med mac minst 500Gb EA sports active 2.0 till ...

Av Camilla - 6 november 2010 21:04


Nu går jag in i v 40. Gissa om vi längtar efter den lill* där inne i magen!!    Vi försöker hålla oss sysselsatta, eller det är svårt att inte göra nåt här hemma när det finns såå mycket att göra. Jag blir dessutom rastlös efter en kvart...

Av Camilla - 29 oktober 2010 13:15

Nu har vi kommit till sovrummet. Vi kände att bara sovrummet blir färdigt så kan vi känna oss lugna ifall bebisen kommer. Så här såg det ut innan    Efter massa slipning och lite spacklande så började vi med att tapetsera. ...

Av Camilla - 29 oktober 2010 12:49

När vi kommit i ordning med det allra viktigaste började vi lägga golv i hallen. Linda var här och hjälpte oss. Det var superbra för jag har svårt att komma ner till golvet just nu - det är en stor mage i vägen :) Och har jag väl satt mig på golv...

Presentation

Omröstning

Vad tycker Du?
 Ja
 Nej
 Kanske
 Vet inte

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11
12
13 14
15
16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27
28
29 30
<<< November 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Pysselblogg av Millan med Blogkeen
Följ Pysselblogg av Millan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se