Direktlänk till inlägg 12 oktober 2008

miss i nassen

Av Camilla - 12 oktober 2008 00:55

Miss i nassen (= mitt i natten)

kanske inte men ganska sent iaf.

Det är nu denna tiden som jag är mest kreativ. Undra vad det kan bero på.

Allt är tyst och lugnt, förutom Rick som pratar lite i sömnen. Det är synd att det är mest mummel. Jag skulle vilja veta vad han säger =)


Det finns en scraputmaning/fredagsskiss på

http://scrapaddicted.blogg.se/

där de skänker 10kr för varje bidrag som kommer in så var med ni me!!!

Eller/och skänk pengar till Rosa bandet.

Jag köpte ett rosa band igår på Lindex, har inte satt fast det på jackan ännu men tänkte göra det.


Nu idag på kvällen tog vi en härlig promenad och kollade lite på Alingsås i ljus. Ni som bor nära och inte har sett det borde göra det!! Det är jätte mysigt att gå slingan runt och titta på de fina ljussättningarna. Och så får man komma ut och röra på sig lite oxå.


Ska scrappa en liten stund till sen sova..


Godnatt 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Camilla - 21 november 2011 19:07

Hej länge sen sist!!    Har fullt upp med att busa och gosa med min lille A :)   Men här kommer min julklappsönskelista:   Ansiktskräm Loreal triple active day protecting moisturising cream Kerastase chroma riche ( rosa flaska med gla...

Av Camilla - 12 december 2010 12:46

Vår Julklappsönskelista:   Camilla Presentkort hos frisör Presentkort på Pappersbiten Enfärgade cardstock papper 30x30 Tjocksockar Ice Age 3 på dvd   Rick Extern hårddisk kompatibel med mac minst 500Gb EA sports active 2.0 till ...

Av Camilla - 6 november 2010 21:04


Nu går jag in i v 40. Gissa om vi längtar efter den lill* där inne i magen!!    Vi försöker hålla oss sysselsatta, eller det är svårt att inte göra nåt här hemma när det finns såå mycket att göra. Jag blir dessutom rastlös efter en kvart...

Av Camilla - 29 oktober 2010 13:15

Nu har vi kommit till sovrummet. Vi kände att bara sovrummet blir färdigt så kan vi känna oss lugna ifall bebisen kommer. Så här såg det ut innan    Efter massa slipning och lite spacklande så började vi med att tapetsera. ...

Av Camilla - 29 oktober 2010 12:49

När vi kommit i ordning med det allra viktigaste började vi lägga golv i hallen. Linda var här och hjälpte oss. Det var superbra för jag har svårt att komma ner till golvet just nu - det är en stor mage i vägen :) Och har jag väl satt mig på golv...

Presentation

Omröstning

Vad tycker Du?
 Ja
 Nej
 Kanske
 Vet inte

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18 19
20 21 22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ Pysselblogg av Millan med Blogkeen
Följ Pysselblogg av Millan med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se